Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Final Fantasy Crystal Chronicles: My Life as a King Türkçe yama

12.07.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Final Fantasy Crystal Chronicles: My Life as a King. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Final Fantasy Crystal Chronicles: My Life as a King (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: HoG
Oyun açıklaması:
Bu WiiWare™ oyununda özel oyunculara bir krallığı yeniden inşa etmeleri için meydan okunuyor ve genç kralını gizem ve entrikalarla dolu bir macerada keşif yoluna götürüyor.

İndirme sayısı:
9011
Yayın yılı:
2008





Final Fantasy Crystal Chronicles: My Life as a King oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Final Fantasy Crystal Chronicles: My Life as a King dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Final Fantasy Crystal Chronicles: My Life as a King klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Final Fantasy Crystal Chronicles: My Life as a King ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Final Fantasy Crystal Chronicles: My Life as a King oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Final Fantasy Crystal Chronicles: My Life as a King içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Serideki yenilikçi Aktif Zamanlı Savaş sistemine sahip ilk oyun olan FINAL FANTASY IV, FINAL FANTASY tarihinde ikonik bir kilometre taşı olarak duruyor.
A Crystalline Prophecy, Final Fantasy XI için ilk mini genişlemedir. Oyun için tek bir senaryo içerir, onu tek bir macera ve tüm meslekler için yeni öğelerle zenginleştirir.
Final Fantasy serisi, aksiyon dolu çok oyunculu oynanış ve Final Fantasy tarzı ve irfanına sızan destansı bir hikaye ile Nintendo GameCubede patlıyor.
Genç paralı asker Layle, Lilty teknolojisinin zirvesi olan yeni yolcu gemisi Alexise eşlik etmesi için kiralanan, sihirli güçlere sahip nadir bir tür olan kristal taşıyıcısıdır.
Japon stüdyo Tose tarafından hazırlanan Squaresoft, Chrono Trigger ve Final Fantasy IVün iki efsanevi jRPGsinin bir derlemesi.
Yorumlar
Yorum ekle