Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Türkçe yama

20.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Reloaded.

Oyun için türkçe yama metni Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: Reloaded
Oyun açıklaması:
Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, yazar R.A. Salvatore (Unutulmuş Diyarlar dünyasının hayranları tarafından bilinen kara elf Drizzet DoUrdenin yaratıcısı).

İndirme sayısı:
9580
Yayın yılı:
2020





Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kingdoms of Amalur: Reckoning for PC, PS3 ve X360, tek bir oyuncu için tasarlanmış bir aksiyon RPGsidir.
Teeth of Naros, 38 Studios ve Big Huge Games tarafından geliştirilen Kingdoms of Amalur: Reckoningin ikinci DLC eklentisidir.
Kingdoms of Amalur: Reckoningin piyasaya sürülmesinden önce bile, oyun tasarımcıları (38 Studiosun kurucusu Curt Schilling liderliğindeki), oyunu birkaç yeni seçenekle zenginleştirecek büyük bir DLC
Avatar: Reckoning, güçlü nişancı unsurlarına sahip bir MMORPGdir.
Fatesworn, 2020de piyasaya sürülen aksiyon RPG Kingdoms of Amalur: Re-Reckoningin bir genişletmesidir (ki bu da Kingdoms of Amalur: Reckoningin sekiz yıldan daha eski olan yeniden düzenlenmiş bir
Yorumlar
Yorum ekle