Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Fatesworn Türkçe yama

19.07.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Fatesworn. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Fatesworn (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: NOP
Oyun açıklaması:
Fatesworn, 2020de piyasaya sürülen aksiyon RPG Kingdoms of Amalur: Re-Reckoningin bir genişletmesidir (ki bu da Kingdoms of Amalur: Reckoningin sekiz yıldan daha eski olan yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur).

İndirme sayısı:
8435
Yayın yılı:
2021





Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Fatesworn oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Fatesworn dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Fatesworn klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Fatesworn ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Fatesworn oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Fatesworn içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kingdoms of Amalur: Reckoning for PC, PS3 ve X360, tek bir oyuncu için tasarlanmış bir aksiyon RPGsidir.
Project Copernicus, aynı ortamda geçen Kingdoms of Amalur: Reckoningin yaratıcısı 38 Studios tarafından hazırlanan bir MMORPGdir.
Teeth of Naros, 38 Studios ve Big Huge Games tarafından geliştirilen Kingdoms of Amalur: Reckoningin ikinci DLC eklentisidir.
Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, yazar R.A. Salvatore (Unutulmuş Diyarlar dünyasının hayranları tarafından bilinen kara elf Drizzet DoUrdenin yaratıcısı).
Romance of the Three Kingdoms: The Legend of CaoCao, Romance of the Three Kingdoms serisinin beşinci bölümünün bir uyarlamasıdır;
Yorumlar
Yorum ekle