Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Coast Guard Türkçe yama

06.02.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Coast Guard, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir LSD.

Oyun için türkçe yama metni Coast Guard (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: LSD
Oyun açıklaması:
PCde yayınlanan Sahil Güvenlik, Marine Rescue Simulator ile tanınan Reality Twist stüdyosunun bir oyunudur. Takımdan arkadaşlarıyla birlikte bir dizi tehlikeli görevle yüzleşmek zorunda olan Finn Asdair adında bir sahil güvenlik görevlisi olarak oynuyoruz.

İndirme sayısı:
9864
Yayın yılı:
2015





Coast Guard oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Coast Guard dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Coast Guard klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Coast Guard ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Coast Guard oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Coast Guard içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Railroad Tycoon serisinden bir dizi strateji oyunu. Bu ürünü satın alanlar, ücretsiz Coast to Coast uzantısıyla uzatılan Railroad Tycoon II: The Second Century ve Railroad Tycoon 3 ile Railroad
Sword Coast Legends, Dungeons & Dragons sisteminin beşinci baskısına dayanan klasik tarzda bir RPGdir.
Time Guard olarak da bilinen Polda 4ün yayınlanmasından üç yıl sonra, Zima Software stüdyosundaki geliştiriciler, Çek Cumhuriyeti ve Slovakyada büyük beğeni toplayan macera döngüsünün devamını
Tamamen yeni F430 ve göz kamaştırıcı Superamerica dahil olmak üzere 12 tam lisanslı Ferrari modelinden biri ile açık yolun büyüleyici çekimi hiç bu kadar çekici olmamıştı.
Klingon Honor Guard, popüler Star Trek serisinin evreninde geçen birinci şahıs bir 3D nişancı oyunudur: Yeni Nesil.
Yorumlar
Yorum ekle