Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Star Trek: The Next Generation Klingon Honor Guard Türkçe yama

06.10.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Star Trek: The Next Generation Klingon Honor Guard. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama MESMERiZE.

Oyun için türkçe yama metni Star Trek: The Next Generation Klingon Honor Guard (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: MESMERiZE
Oyun açıklaması:
Klingon Honor Guard, popüler Star Trek serisinin evreninde geçen birinci şahıs bir 3D nişancı oyunudur: Yeni Nesil. Star Trek lisansına dayalı önceki oyunların aksine, bu sefer İmparatorluğun yanında yer alma ve seçkin Clingoon Onursal Muhafızlarının bir üyesi rolünü oynama fırsatımız var.

İndirme sayısı:
10496
Yayın yılı:
1998





Star Trek: The Next Generation Klingon Honor Guard oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Star Trek: The Next Generation Klingon Honor Guard dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Star Trek: The Next Generation Klingon Honor Guard klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Star Trek: The Next Generation Klingon Honor Guard ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Star Trek: The Next Generation Klingon Honor Guard oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Star Trek: The Next Generation Klingon Honor Guard içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Star Trek: Federasyonun Yeni Nesil Doğuşu, öncelikle keşif, genişleme, sömürü ve imhaya odaklanan bir tip 4X stratejisidir.
Klingonlar ve Romulanlar ile sonsuz çatışmalarda Konfederasyonların yanında olmaktan sıkılan tüm Star Trek severler için Interplay, Star Trek: Klingon Academynin küçük bir varyasyonunu hazırladı.
Star Trek: 25th Anniversary, popüler Star Trek film evreninde geçen bir macera oyunudur.
STAR TREK: CONQUEST, Yeni Nesil döneminde geçen strateji ve aksiyonun bir karışımını içeren tek oyunculu bir galaktik fetih oyunudur.
Star Trek: Trexels, ikonik Star Trek evreninde geçen ve kanonundan maça çizimleri (diğer şeylerin yanı sıra ünlü kahramanlar ve müzik kullanılarak) bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle