Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Commandos: Origins Türkçe yama

29.12.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Commandos: Origins. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir DVT, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Commandos: Origins (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: DVT
Oyun açıklaması:
Commandos: Origins, taktiklere odaklanan ve tek bir asker mangasını kontrol eden tanınmış strateji oyunları serisinin bir sonraki bölümüdür. Kahramanlarımız, genellikle hiçbir desteğe güvenemeyeceğiniz düşman hatlarının gerisinde son derece zor görevleri yerine getirir ve gizlilik önemli bir rol oynar.

İndirme sayısı:
10968
Yayın yılı:
2023





Commandos: Origins oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Commandos: Origins dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Commandos: Origins klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Commandos: Origins ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Commandos: Origins oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Commandos: Origins içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Commandos: Beyond the Call of Duty, Commandos: Behind Enemy Lines için ikincisinin etkinliklerini sürdüren resmi bir eklentidir.
Komandolar oyun serisinin özel bir sürümü, şunları içerir: Komandolar: Düşman hattının gerisinde, Komandolar: Özel Görevler, Komandolar 2: Cesur İnsanlar ve Komandolar 3: Yön Berlin.
Commandos 3: Destination Berlin, düşman hatlarının gerisinde yüksek riskli görevlere gönderilen küçük bir özel eğitimli komando grubuna komuta ettiğimiz II.
Commandos 2: Men of Courage for PC, PS2 ve XBX, 1998 yapımı ünlü Commandos: Behind Enemy Lines oyununun devamı olan bir taktik strateji oyunudur.
Commandos 3 HD Remaster, popüler 2003 Stealth Tactical Game Commandos 3: Hedef Berlinin yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle