Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Warhammer 40,000: Carnage Türkçe yama

27.04.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Warhammer 40,000: Carnage. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Warhammer 40,000: Carnage (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: ViRiLiTY
Oyun açıklaması:
Warhammer 40,000: Carnage, hızlı aksiyonu, bir şeyleri yok etmeyi ve daha fazlasını seven herkes için üretildi! DÖRT UZAY DENİZ BÖLÜMÜ Efsanevi bir ULTRAMARINE olarak Ork Horde ile savaşın, tehditkar KAN MELEĞİnin kilidini açın veya güçlü KARANLIK MELEĞİ veya vahşi UZAY KURDUnu elde etmek için yeterli altın kazanın.

İndirme sayısı:
10868
Yayın yılı:
2014





Warhammer 40,000: Carnage oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Warhammer 40,000: Carnage dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Warhammer 40,000: Carnage klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Warhammer 40,000: Carnage ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Warhammer 40,000: Carnage oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Warhammer 40,000: Carnage içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tamamen çok oyunculu bir FPSnin hızlı tempolu aksiyonunu ve her bir ekip üyesinin her seviyenin bir bölümünü tamamlamak için belirli hedeflere ulaşma ihtiyacını birleştiren Primal Carnage®,
Carnage Heart Portable, "Carnage Heart Portable" adlı yapımın devamı niteliğinde olan tipik bir simülasyon-stratejik oyundur.
Carnage Racing, diğerleri arasında Midnight Racing serisinden bilinen Jagex stüdyosunun çıktısındaki bir başka yarış prodüksiyonudur.
Primal Carnage: Extinction for PC ve PS4, bir asker ekibini kana susamış bir dinozor ekibine karşı koyan çevrimiçi bir aksiyon oyunudur.
Primal Carnage: Genesis, dinozorların hayata döndürüldüğü bir dünyada geçen hikaye odaklı, epizodik tek oyunculu bir maceradır.
Yorumlar
Yorum ekle