Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Primal Carnage: Genesis Türkçe yama

05.01.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Primal Carnage: Genesis. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Primal Carnage: Genesis (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: Drag Team
Oyun açıklaması:
Primal Carnage: Genesis, dinozorların hayata döndürüldüğü bir dünyada geçen hikaye odaklı, epizodik tek oyunculu bir maceradır. İnsanların beklediği sürükleyici dinozor birinci şahıs deneyimini diriltmeyi amaçlıyoruz.

İndirme sayısı:
8060
Yayın yılı:
2023





Primal Carnage: Genesis oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Primal Carnage: Genesis dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Primal Carnage: Genesis klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Primal Carnage: Genesis ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Primal Carnage: Genesis oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Primal Carnage: Genesis içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Primal, fantezi, bilimkurgu ve gotik unsurları alır, bazı iblisleri atar ve hikayenin kalbine Jen adında alıngan bir kadın karakteri yerleştirir.
Tamamen çok oyunculu bir FPSnin hızlı tempolu aksiyonunu ve her bir ekip üyesinin her seviyenin bir bölümünü tamamlamak için belirli hedeflere ulaşma ihtiyacını birleştiren Primal Carnage®,
Carnage Heart Portable, "Carnage Heart Portable" adlı yapımın devamı niteliğinde olan tipik bir simülasyon-stratejik oyundur.
Primal Carnage: Extinction for PC ve PS4, bir asker ekibini kana susamış bir dinozor ekibine karşı koyan çevrimiçi bir aksiyon oyunudur.
PharGOne olarak bilinen bir kimyasal sayesinde dünya alt üst olmuştur.
Yorumlar
Yorum ekle