Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Primal Türkçe yama

26.01.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Primal. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Primal (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: H2O
Oyun açıklaması:
Primal, fantezi, bilimkurgu ve gotik unsurları alır, bazı iblisleri atar ve hikayenin kalbine Jen adında alıngan bir kadın karakteri yerleştirir.

İndirme sayısı:
8552
Yayın yılı:
2003





Primal oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Primal dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Primal klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Primal ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Primal oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Primal içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tarih öncesi bir dünyaya seyahat edin! Primal Prey, oyuncuları heyecan verici bir tarih öncesi keşif ve tehlike seferine çıkarıyor!
Primal Carnage: Extinction for PC ve PS4, bir asker ekibini kana susamış bir dinozor ekibine karşı koyan çevrimiçi bir aksiyon oyunudur.
Goddess: Primal Chaos, AND ve iOS dahil olmak üzere mobil platformlar için koramgame stüdyosu tarafından geliştirilen ve mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz oyun olarak dağıtılan bir MMORPG oyunudur.
Primal Carnage: Genesis, dinozorların hayata döndürüldüğü bir dünyada geçen hikaye odaklı, epizodik tek oyunculu bir maceradır.
PharGOne olarak bilinen bir kimyasal sayesinde dünya alt üst olmuştur.
Yorumlar
Yorum ekle