Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Jet Set Radio Future Türkçe yama

14.11.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Jet Set Radio Future, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Jet Set Radio Future (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: BACKLASH
Oyun açıklaması:
Jet Set Radio Future, 2001 yılında Dreamcast konsolunda piyasaya sürülen çok başarılı bir oyunun resmi devamıdır. Ancak bu sefer, bu ürün yalnızca bir Xboxa sahip olmanın keyfini çıkarabilir.

İndirme sayısı:
9241
Yayın yılı:
2002





Jet Set Radio Future oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Jet Set Radio Future dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Jet Set Radio Future klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Jet Set Radio Future ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Jet Set Radio Future oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Jet Set Radio Future içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Daha sonra Visceral Gamese dönüşen EA Redwood Shores tarafından hazırlanan, üçüncü şahıs bakış açısına sahip üç boyutlu bir aksiyon aksiyon.
PS4 için Hatsune Miku: Project Diva Future Tone DX, orijinal olarak 2016 yılında piyasaya sürülen Hatsune Miku: Project Diva Future Toneun geliştirilmiş bir sürümüdür.
Jet Grind Radio (Avrupada Jet Set Radio adı altında bir oyun) sıra dışı bir üründür.
Eğlenmek için Karaoke: Radio Zlote Przeboje (Golden Hits), müzikle ilgili bir oyundur, bu sayede vokal becerilerimizi test etme fırsatı ile karşı karşıyayız.
Radio Commander, Vietnam çatışması sırasında bir radyo operatörü simülatörüdür.
Yorumlar
Yorum ekle