Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Future Cop L.A.P.D Türkçe yama

04.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Future Cop L.A.P.D, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama iNDUCT sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Future Cop L.A.P.D (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: iNDUCT
Oyun açıklaması:
Daha sonra Visceral Gamese dönüşen EA Redwood Shores tarafından hazırlanan, üçüncü şahıs bakış açısına sahip üç boyutlu bir aksiyon aksiyon.

İndirme sayısı:
10336
Yayın yılı:
1998





Future Cop L.A.P.D oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Future Cop L.A.P.D dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Future Cop L.A.P.D klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Future Cop L.A.P.D ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Future Cop L.A.P.D oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Future Cop L.A.P.D içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Galaksideki en değerli hazine arayışı sürüyor: Clank! Ratchet & Clank® Future: Quest for Bootydeki dalgalı aksiyon, Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction®daki yoğun sonun ardından bir yıl
The Terminator: Future Shock on PC DOS, Bethesda Softworks tarafından geliştirilen The Terminator lisansına dayalı video oyunları serisinden bir başka birinci şahıs aksiyon oyunudur.
Marvel Future Revolution, Güney Korede bulunan NetMarble stüdyosu tarafından geliştirilen bir açık dünya aksiyon RPGsidir.
PC ve PS4 için Future Unfolding, özellikle iyi karşılanan Spirits için popüler olan bağımsız bir geliştirici olan Spaces of Play tarafından oluşturulan bir keşif oyunudur.
Jet Set Radio Future, 2001 yılında Dreamcast konsolunda piyasaya sürülen çok başarılı bir oyunun resmi devamıdır.
Yorumlar
Yorum ekle