Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Crazy Market Türkçe yama

06.01.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Crazy Market, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Crazy Market (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: AiR
Oyun açıklaması:
Crazy Market, yüzünüzdeki gülümsemeyi geri getirecek, oynaması ücretsiz bir oyundur! Güzel Lulunun veya dinamik Eugenenin kontrolünü elinize alın ve şehirdeki en büyük süpermarkette kasanın arkasına geçin.

İndirme sayısı:
10567
Yayın yılı:
2013





Crazy Market oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Crazy Market dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Crazy Market klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Crazy Market ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Crazy Market oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Crazy Market içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Savaş Görevi: Pazar Bahçesi, müttefik Field Marshall Bernard Montgomerynin Eylül 1944te Hollandayı geçerek Ren nehrini atlamak ve Almanyanın kalbine girmek için cesur bir hamle yapmasını tasvir
Black Market HD, geniş sanal evreni özgürce keşfetmenize ve bu gerçeklikte kariyerinizin nasıl görüneceğine kendiniz karar vermenize olanak tanıyan bir strateji ve RPG karışımıdır.
PeCet dönüşümü Cistar tarafından geliştirilen Crazy Cars serisinin üçüncü ve son oyunu.
İkinci Dünya Savaşının en ikonik anlarından bazılarıyla savaştıktan sonra, tüm taktik becerilerinizi Arnhem köprüsünü ele geçirmek ve şimdiye kadar yapılmış en karmaşık ve eklemli savaşlardan birinde
Crazy Machines: New Challenges, kült döngüsü The Incredible Machine efsanesini canlandıran Crazy Machines: Inventors Workshopun bağımsız bir uzantısıdır.
Yorumlar
Yorum ekle