Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Command: Northern Inferno Türkçe yama

30.09.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Command: Northern Inferno. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Command: Northern Inferno (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: EPSiLON
Oyun açıklaması:
Command: PC için Northern Inferno, modern askeri çatışmalara küresel bir bakış açısı getiren ve 2013ün en iyi askeri strateji oyunlarından biri olarak kabul edilen Command: Modern Air/Naval Operations strateji oyunu için bağımsız bir genişleme paketidir.

İndirme sayısı:
9368
Yayın yılı:
2015





Command: Northern Inferno oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Command: Northern Inferno dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Command: Northern Inferno klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Command: Northern Inferno ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Command: Northern Inferno oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Command: Northern Inferno içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Real Warfare 2: Northern Crusades, Orta Çağdan günümüze günümüz uygarlığının gelişimindeki çeşitli dönemleri kapsayan bu gerçekçi gerçek zamanlı strateji oyunları serisinin bir sonraki adımıdır.
Inferno Climber, PCde yayınlanan bir peri-fantezi aksiyon RPGsidir. Oyun, birçok jRPG oyununun ve iki boyutlu dövüş oyunu serisi BlazBlue ve Guilty Gearın yaratıcısı olan deneyimli bir Japon stüdyosu
Inferno, 2014 yılında piyasaya sürülen popüler bir sıra tabanlı strateji olan Endless Legendin beşinci büyük uzantısının adıdır.
Majesty: The Northern Expansion, bir fantezi dünyasının kralı olarak krallığımızı genişletmek ve geliştirmek ve ayrıca astlarımızın refahına bakmak zorunda olduğumuz popüler bir strateji oyunu olan
Bu bildiğiniz Bilardo değil Çok oyunculu kargaşa, masanızdan en fazla topu temizlemek için bir yarışta 1-4 yerel veya çevrimiçi oyuncuyu bekliyor.
Yorumlar
Yorum ekle