Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fahr-Simulator 2012 Türkçe yama

14.10.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Fahr-Simulator 2012. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir ArCADE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Fahr-Simulator 2012 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: ArCADE
Oyun açıklaması:
Yol Aracı Simülatörü 2012, 2008de piyasaya sürülen Fahr-Simulator 2009un fikirlerinin bir uzantısıdır. Lightrock Entertainment stüdyosundaki geliştiriciler öncelikle mevcut araçların sayısını ve çeşitliliğini artırmanın yanı sıra sanal metropollerin çevresini önemli ölçüde genişletmeye karar verdiler.

İndirme sayısı:
10005
Yayın yılı:
2012





Fahr-Simulator 2012 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fahr-Simulator 2012 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fahr-Simulator 2012 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fahr-Simulator 2012 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fahr-Simulator 2012 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fahr-Simulator 2012 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tarım: Onsuz Yaşayamazsınız! Tarım Simülatörü 2012de yemyeşil meralar ve nadas tarlaları ile pastoral, geniş manzaralar sizi bekliyor.
Kurtarma hizmetleri simülatörü 2012, sivil kurtarma ve felaket kurtarma konusuyla ilgilenen kişilere yönelik Crenetic geliştirme stüdyosunun bir yapımıdır.
Fahr-Simulator: Fahrschul-Edition 2013, birkaç farklı araç türünü kullanabileceğiniz bir simülatör türü oyunudur.
Ski Region Simulatorda neredeyse sonsuz çeşitlilikte oyun imkanı vardır.
Özel Araç Simülatörü 2012, oyuncunun birkaç farklı ticari aracın sürücü koltuğuna oturma şansı bulduğu ve belirli bir araç tipine özel bir dizi görevi gerçekleştirdiği simülatör türünü temsil eden
Yorumlar
Yorum ekle