Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ski Region Simulator 2012 Türkçe yama

02.02.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Ski Region Simulator 2012! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir EiTheL.

Oyun için türkçe yama metni Ski Region Simulator 2012 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: EiTheL
Oyun açıklaması:
Ski Region Simulatorda neredeyse sonsuz çeşitlilikte oyun imkanı vardır. Kariyer modunda, bir İsviçre Alpleri kayak merkezinin günlük koşusunu deneyimlemek için devasa bir kış manzarasına girersiniz.

İndirme sayısı:
10997
Yayın yılı:
2011





Ski Region Simulator 2012 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ski Region Simulator 2012 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ski Region Simulator 2012 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ski Region Simulator 2012 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ski Region Simulator 2012 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ski Region Simulator 2012 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tarım: Onsuz Yaşayamazsınız! Tarım Simülatörü 2012de yemyeşil meralar ve nadas tarlaları ile pastoral, geniş manzaralar sizi bekliyor.
Kurtarma hizmetleri simülatörü 2012, sivil kurtarma ve felaket kurtarma konusuyla ilgilenen kişilere yönelik Crenetic geliştirme stüdyosunun bir yapımıdır.
Yol Aracı Simülatörü 2012, 2008de piyasaya sürülen Fahr-Simulator 2009un fikirlerinin bir uzantısıdır.
Özel Araç Simülatörü 2012, oyuncunun birkaç farklı ticari aracın sürücü koltuğuna oturma şansı bulduğu ve belirli bir araç tipine özel bir dizi görevi gerçekleştirdiği simülatör türünü temsil eden
Lost Region, 2017de PC, XONE ve PS4 dahil olmak üzere bir dizi platformda piyasaya sürülen hayatta kalma odaklı bir MMOdur.
Yorumlar
Yorum ekle