Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Jet Ski Riders Türkçe yama

27.12.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Jet Ski Riders, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Jet Ski Riders (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: EiTheL
Oyun açıklaması:
Güzel açık hava, yüksek dalgalar ve güçlü motorların kükremesi, kısacası "Jet Ski Riders" oyununda su scooterlarındaki mücadeleyi sunabilirsiniz.

İndirme sayısı:
8193
Yayın yılı:
2001





Jet Ski Riders oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Jet Ski Riders dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Jet Ski Riders klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Jet Ski Riders ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Jet Ski Riders oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Jet Ski Riders içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Riders of the Dragoturkey, bir Fransız geliştirme şirketi olan Ankama Games tarafından oluşturulan MMORPG, Dofusun ilk resmi uzantısıdır.
Riders Republic, ekstrem sporlarla ilgili çılgın bir spor oyunudur. Ubisoft tarafından geliştirilen oyun (tam olarak Ubisoft Annecy stüdyosu), bisiklet, snowboard, kayak ve kanat takımlarında zafer
The Lord of The Rings: Riders of Rohan, Turbine Entertainment tarafından geliştirilen popüler PC MMORPGnin dördüncü genişleme paketidir.
PC için Riders of Icarus, çeşitli yeteneklere sahip birçok efsanevi canavarı evcilleştirme ve monte etme olasılığı olan destansı bir fantezi MMORPGdir.
Sonic Team tarafından geliştirilen ve PlayStation 2 ve Wii için piyasaya sürülen Sonic Riders: Zero Gravity, 2006 yılında piyasaya sürülen Sonic Ridersın devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle