Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

007 The World is Not Enough Türkçe yama

22.11.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız 007 The World is Not Enough. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni 007 The World is Not Enough (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: Under SEH
Oyun açıklaması:
007nin gözünden yılın en büyük gişe rekorları kıran filminin heyecanını ve yoğunluğunu yaşayın. 1. kişi perspektifi, son derece ayrıntılı ortamlarıyla zengindir.

İndirme sayısı:
8124
Yayın yılı:
2000





007 The World is Not Enough oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) 007 The World is Not Enough dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales 007 The World is Not Enough klasörüne koyun.

3. Türkçe yama 007 The World is Not Enough ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


007 The World is Not Enough oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve 007 The World is Not Enough içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
World War Z: Aftermath, 2019 World War Z oyununun sekizinci ve dokuzuncu nesil konsollar için yayınlanan genişletilmiş sürümüdür.
Wonder Boy: Asha in Monster World, 1994te piyasaya sürülen Monster World IV, RPG öğelerine sahip bir aksiyon platform oyununun tam bir versiyonudur.
SBK WORLD CHAMPIONSHIP® DENEYİMİNİ YAŞAYIN! Dünyanın en heyecan verici iki tekerlekli yarışmasının takımları, sürücüleri, bisikletleri ve pistleriyle WSBK™ Şampiyonasının resmi oyunu.
Bağımsız stüdyo Grimwood Team tarafından geliştirilen World of One for PC, bir mantık oyunu ve bir aksiyon platformunun bir karışımıdır.
Steel Panthers World At War Genel Sürümü, dört Mega Kampanya oyununun tamamını ve ücretsiz bir SPWaW v8.
Yorumlar
Yorum ekle