Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Steel Panthers: World at War Türkçe yama

01.11.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Steel Panthers: World at War, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Steel Panthers: World at War (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: AiR
Oyun açıklaması:
Steel Panthers World At War Genel Sürümü, dört Mega Kampanya oyununun tamamını ve ücretsiz bir SPWaW v8.20 içerir. Mega Kampanya nedir diye soruyorsunuz?

İndirme sayısı:
8303
Yayın yılı:
2000





Steel Panthers: World at War oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Steel Panthers: World at War dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Steel Panthers: World at War klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Steel Panthers: World at War ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Steel Panthers: World at War oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Steel Panthers: World at War içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Stratejik oyun, uygarlığımızın geçmişinden bilinen ünlü savaş mücadelelerini işleyen sağlam stratejiler oluşturma alanında uzman olarak adlandırılan Strategic Simulations Inc.
"Steel Armor: Blaze of War" özgün ve dinamik bir tank simülatörüdür.
Steel Division 2, II. Dünya Savaşında geçen bir savaş stratejisidir.
Stratejik Steel Panthers serisinin üçüncü bölümü, yalnızca iki öncülünün en iyi özelliklerini değil, aynı zamanda onlarda açıklanan silahlı çatışmaların gerçekleştiği süreyi de birleştirir.
Revolutionın ilk oyunu Lure of the Temptressin Dungeons and Dragons fantezi ortamından sonra, Revolution, Science Fictionın ikinci macera oyunu Beneath a Steel Sky ile tamamen farklı bir yola girmeye
Yorumlar
Yorum ekle