Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Steel Panthers Türkçe yama

29.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Steel Panthers. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir ACME.

Oyun için türkçe yama metni Steel Panthers (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: ACME
Oyun açıklaması:
Stratejik oyun, uygarlığımızın geçmişinden bilinen ünlü savaş mücadelelerini işleyen sağlam stratejiler oluşturma alanında uzman olarak adlandırılan Strategic Simulations Inc.

İndirme sayısı:
8378
Yayın yılı:
1995





Steel Panthers oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Steel Panthers dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Steel Panthers klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Steel Panthers ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Steel Panthers oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Steel Panthers içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Battleline: Steel Warfare for PC, arcade ve stratejik oyunların unsurlarını harmanlayan çok oyunculu bir savaş oyunudur.
Steel Division 2, II. Dünya Savaşında geçen bir savaş stratejisidir.
Stratejik Steel Panthers serisinin üçüncü bölümü, yalnızca iki öncülünün en iyi özelliklerini değil, aynı zamanda onlarda açıklanan silahlı çatışmaların gerçekleştiği süreyi de birleştirir.
Steel Panthers World At War Genel Sürümü, dört Mega Kampanya oyununun tamamını ve ücretsiz bir SPWaW v8.
Steel Battalion oyuncuları, askeri bir diktatörlük tarafından yönetilen bir Pasifik adasında çıkan isyanı dağıtmaya çalışırken düzinelerce düşmanı savuşturarak on iki aksiyon dolu seviyede stratejik
Yorumlar
Yorum ekle