Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Conglomerate 451 Türkçe yama

22.06.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Conglomerate 451, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Conglomerate 451 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: ViRiLiTY
Oyun açıklaması:
Conglomerate 451, roguelike unsurlara sahip birinci şahıs bir zindan paletli RPGdir. Oyun cyberpunk dünyasında geçiyor ve asi şirketlerin ele geçirdiği 451 numaralı sektörde geçiyor.

İndirme sayısı:
8281
Yayın yılı:
2020





Conglomerate 451 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Conglomerate 451 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Conglomerate 451 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Conglomerate 451 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Conglomerate 451 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Conglomerate 451 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Konglomera 451, roguelike elementleri olan birinci şahıs bir zindan paletli RPGdir.
Questland: Turn Based RPG, CCG unsurlarına sahip mobil bir RPGdir. Aksiyon, birinci şahıs perspektifinden (FFP) gözlemlediğimiz canavarlarla dolu bir fantezi dünyasında geçiyor.
Legends of Kingdom Rush, 2011de piyasaya sürülen Kingdom Rush serisinin devamı olan roguelike unsurlara sahip bir RPGdir.
Ether, eşsiz eterik projeksiyon armağanına sahip bireyler tarafından zihinsel hastalıkların ve hastalıkların iyileştirilebileceği alternatif bir tarih dünyasında geçiyor.
Monomyth, karanlık bir fantezi atmosferine sahip, aksiyon dolu bir birinci şahıs zindan paletli RPGdir.
Yorumlar
Yorum ekle