Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Questland: Turn Based RPG Türkçe yama

01.12.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Questland: Turn Based RPG. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Questland: Turn Based RPG (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: MTCT
Oyun açıklaması:
Questland: Turn Based RPG, CCG unsurlarına sahip mobil bir RPGdir. Aksiyon, birinci şahıs perspektifinden (FFP) gözlemlediğimiz canavarlarla dolu bir fantezi dünyasında geçiyor.

İndirme sayısı:
8573
Yayın yılı:
2017





Questland: Turn Based RPG oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Questland: Turn Based RPG dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Questland: Turn Based RPG klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Questland: Turn Based RPG ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Questland: Turn Based RPG oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Questland: Turn Based RPG içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Stellar Monarch 2, 2016 yılında başlatılan ve bir Galaktik İmparatorluğu makro ölçekte yönettiğimiz 4x Turn tabanlı strateji serisinin ikinci kısmıdır.
Unity of Command: Black Turn Operation Barbarossa 1941, sıra tabanlı strateji oyunu Unity of Command: Stalingrad Campaigne bir ektir.
Forza Motorsport 7, Microsoft ile işbirliği içinde Turn 10 Studios tarafından geliştirilen en çok satan yarış serisinin bir başka bölümüdür.
TTT (Thrust, Twist & Turn), fütüristik, son derece çeşitli rotalarda, köşeler, uçurumlar ve arızalarla dolu bir arcade araba yarışıdır.
24 benzersiz mini oyun oynamak için Dokunmatik Ekran dönüş tekerleğini kullanın: Arkanoid: Üç raket kaybetmeden önce tüm blokları yok edin.
Yorumlar
Yorum ekle