Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Stellar Monarch 2 Türkçe yama

14.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Stellar Monarch 2. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: l0wb1t, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Stellar Monarch 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: l0wb1t
Oyun açıklaması:
Stellar Monarch 2, 2016 yılında başlatılan ve bir Galaktik İmparatorluğu makro ölçekte yönettiğimiz 4x Turn tabanlı strateji serisinin ikinci kısmıdır.

İndirme sayısı:
10046
Yayın yılı:
2022





Stellar Monarch 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Stellar Monarch 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Stellar Monarch 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Stellar Monarch 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Stellar Monarch 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Stellar Monarch 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Stardust Galaxy Warriors: Stellar Climax, bağımsız geliştirici Dreamloop Games tarafından geliştirilen bir shootem up oyunudur.
Stellar Blade (eski adıyla Project Eve olarak bilinir), üçüncü şahıs perspektifine (TPP) sahip bir eylem RPGsidir.
Stellar Monarch, Europe 1300 dahil olmak üzere birkaç küçük tarayıcı başlığından tanınan bağımsız bir oyun geliştiricisi olan Silver Lemur Games tarafından geliştirilen benzersiz bir 4X stratejisidir.
Planets3, grafik ve oyun mekaniği açısından popüler Minecraft ile ilişkileri çağrıştıran bir açık dünya sanal RPG oyunudur.
AND ve iOSta bulunan Stellar: Galaxy Commander, 3lü eşleştirme öğelerine sahip bir uzay stratejisidir.
Yorumlar
Yorum ekle