Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Front Page Sports Football Türkçe yama

28.03.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Front Page Sports Football. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Front Page Sports Football (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: PHROZEN CREW
Oyun açıklaması:
Ön Sayfa Spor Futbolu ile Yöneticinin Ayakkabılarına Girin! Ön Sayfa Spor Futbol geri döndü! Cyanide Studio, 90ların hayranlarının en sevdiği PC oyununu alıyor ve yeni nesil spor yönetimi hayranları için yeniden donatıyor.

İndirme sayısı:
9514
Yayın yılı:
2014





Front Page Sports Football oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Front Page Sports Football dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Front Page Sports Football klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Front Page Sports Football ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Front Page Sports Football oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Front Page Sports Football içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Futbol Müdürü 2023 bir spor yöneticisi oyunudur. Önceki tüm taksitlerin yazarları Sports Interactive Studio tarafından geliştirilmiştir.
Page Chronica™, Topez adında bir kadın kahramanın macerasını anlatan bir oyundur.
NCAA Football 2002, akademik Amerikan futbolu meraklıları için EA Sports stüdyosu tarafından oluşturulmuş bir spor oyunudur.
Lost Words, mantık bulmacası öğelerine sahip 2 boyutlu bir platform oyunudur.
Sky Sports Football Manager, Network Interactive Sports tarafından ağ oyunu düşünülerek oluşturulmuş bir futbol menajeridir.
Yorumlar
Yorum ekle