Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sky Sports Football Manager Türkçe yama

21.12.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Sky Sports Football Manager! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir TWK, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Sky Sports Football Manager (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: TWK
Oyun açıklaması:
Sky Sports Football Manager, Network Interactive Sports tarafından ağ oyunu düşünülerek oluşturulmuş bir futbol menajeridir. Dünyanın her yerinden oyuncuların favori İngiliz futbol takımlarıyla ilgilenmelerine ve oyuncu transferleri, kulüpler arası anlaşmalar, maçlar sırasında antrenman ve takım oluşturma ve kulübe yeterli finansal kaynak sağlama dahil olmak üzere faaliyetlerinin tüm yönleriyle ilgilenmelerine olanak tanır.

İndirme sayısı:
8182
Yayın yılı:
2001





Sky Sports Football Manager oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sky Sports Football Manager dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sky Sports Football Manager klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sky Sports Football Manager ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sky Sports Football Manager oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sky Sports Football Manager içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Futbol Müdürü 2023 bir spor yöneticisi oyunudur. Önceki tüm taksitlerin yazarları Sports Interactive Studio tarafından geliştirilmiştir.
AND ve iOS için Football Manager Mobile 2016, serideki taksitlerin yaratıcısı Sports Interactive tarafından geliştirilen bir futbol yönetimi simülatörüdür.
Football Manager 2019, Sports Interactive tarafından yaratılan, futbol taraftarları arasında iyi bilinen ve değer verilen futbol menajerleri serisinin bir sonraki bölümüdür.
Football Manager 2017, PC için bir futbol menajerlik oyunudur. Franchiseın önceki tüm taksitlerinin yaratıcıları Sports Interactive tarafından geliştirilmiştir.
AND ve iOSta yayınlanan Football Manager Handheld 2015, Sports Interactive tarafından geliştirilen bir futbol menajeridir.
Yorumlar
Yorum ekle