Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Black Moon Chronicles Türkçe yama

11.08.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Black Moon Chronicles. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Black Moon Chronicles (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: turckeyamaMUSiC
Oyun açıklaması:
Bu, klasik turkuaz unsurları ve unsurları ile gerçek zamanlı strateji türüne ait, fantastik gerçekliklere derinden kök salmış bir oyundur. Lansmanından hemen sonra, atmosferi ve ruh hali ile oyuncuları büyüler, neredeyse hipnotik bir şekilde bizi İmparator Hagendorf imparatorluğunun aniden orkların, iblislerin ve benzeri bir kitlenin elinden yok olma tehdidiyle karşı karşıya kaldığı büyülü ve fantastik bir hikayeyle tanıştırır.

İndirme sayısı:
8159
Yayın yılı:
1999





Black Moon Chronicles oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Black Moon Chronicles dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Black Moon Chronicles klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Black Moon Chronicles ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Black Moon Chronicles oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Black Moon Chronicles içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Lost Chronicles of Zerzura, üzerine tıklamalı bir arayüze sahip klasik tarzda bir macera oyunudur.
Renegade Kidin muhteşem 3D olarak yeniden düzenlenen ödüllü birinci şahıs nişancı oyununu deneyimleyin.
Valkyria Chronicles 3: Unrecorded Chronicles, jRPG serisinin taktik strateji öğelerine sahip bir sonraki bölümüdür.
Heroes of Might & Magic serisinin yapımcısı New World Computing şirketi, oyunun üçüncü bölümüne iki ekleme yaptıktan sonra, başka bir destan yaratmak için stratejiyi biraz değiştirmeye karar verdi.
Her şey nasıl başladı... Antik ve efsanevi bir zamanda, İmparator Haghendorf Lhynn ülkesinde hüküm sürdüğünde, esrarengiz bir kahin karanlık ve ürkütücü bir kehanet ilan etti: "Kozmosun güçleri
Yorumlar
Yorum ekle