Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Moon Chronicles Türkçe yama

26.09.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Moon Chronicles. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir DiViNE.

Oyun için türkçe yama metni Moon Chronicles (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: DiViNE
Oyun açıklaması:
Renegade Kidin muhteşem 3D olarak yeniden düzenlenen ödüllü birinci şahıs nişancı oyununu deneyimleyin. Nintendo 3DS™den yararlanmak için sıfırdan yeniden inşa edilen Moon Chronicles, gerçekten sürükleyici bir deneyim için gelişmiş grafikler ve sezgisel dokunmatik ekran kontrolleri ile atmosferik bir birinci şahıs bilimkurgu macerası sunuyor.

İndirme sayısı:
8540
Yayın yılı:
2014





Moon Chronicles oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Moon Chronicles dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Moon Chronicles klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Moon Chronicles ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Moon Chronicles oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Moon Chronicles içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Valkyria Chronicles 3: Unrecorded Chronicles, jRPG serisinin taktik strateji öğelerine sahip bir sonraki bölümüdür.
Valkyria Chronicles: Remaster for PS4, Valkyria Chroniclesın yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
Heroes of Might & Magic serisinin yapımcısı New World Computing şirketi, oyunun üçüncü bölümüne iki ekleme yaptıktan sonra, başka bir destan yaratmak için stratejiyi biraz değiştirmeye karar verdi.
Bu, klasik turkuaz unsurları ve unsurları ile gerçek zamanlı strateji türüne ait, fantastik gerçekliklere derinden kök salmış bir oyundur.
Her şey nasıl başladı... Antik ve efsanevi bir zamanda, İmparator Haghendorf Lhynn ülkesinde hüküm sürdüğünde, esrarengiz bir kahin karanlık ve ürkütücü bir kehanet ilan etti: "Kozmosun güçleri
Yorumlar
Yorum ekle