Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Maitetsu: Pure Station Türkçe yama

30.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Maitetsu: Pure Station. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir MP2K.

Oyun için türkçe yama metni Maitetsu: Pure Station (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: MP2K
Oyun açıklaması:
Maitetsu: Pure Station, çağdaş Japonyanın alternatif bir versiyonunda geçen klasik bir macera oyunudur. Oyunun geliştiricisi, yüksek kaliteli görsel romanlar geliştiren ünlü ve ödüllü Lose stüdyosudur.

İndirme sayısı:
8600
Yayın yılı:
2018





Maitetsu: Pure Station oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Maitetsu: Pure Station dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Maitetsu: Pure Station klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Maitetsu: Pure Station ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Maitetsu: Pure Station oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Maitetsu: Pure Station içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Space Station: Frontier, AND ve iOS sistemlerine sahip mobil cihazlar için piyasaya sürülen bir kule savunma uzay stratejisidir.
Benzin İstasyonu Simülatörü, oyuncuların bir benzin istasyonu yöneticisi rolünü üstlenmesini sağlayan bir oyundur.
Space Station Sim, sizi modern dünyanın en büyük harikası olan Uluslararası Uzay İstasyonunu yaratmaktan sorumlu tutuyor!
PC, PS4 ve XONE için Pure Farming 18, Polonyalı Techland stüdyosu tarafından bağımsız stüdyo Ice Flames ile işbirliği içinde geliştirilen bir çiftçilik simülatörüdür.
Space Station 13, yukarıdan aşağıya kamera ayarı kullanan ücretsiz bir aksiyon RPGsidir.
Yorumlar
Yorum ekle