Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rise to Honour Türkçe yama

05.02.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyun için türkçe yama sunuyoruz Rise to Honour! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir MAZE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Rise to Honour (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: MAZE
Oyun açıklaması:
Şimdiye kadarki en iyi Hong Kong dövüş sanatları filmlerinden bazılarının ve Cradle 2 The Grave ve Romeo Must Die gibi Hollywood filmlerinin yıldızı Jet Li, şimdiye kadarki en eşsiz ve aksiyon dolu filminde başrolde ve sadece PlayStation 2de.

İndirme sayısı:
8105
Yayın yılı:
2004





Rise to Honour oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rise to Honour dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rise to Honour klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rise to Honour ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rise to Honour oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rise to Honour içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gizemli, galaksiler arası haberci Gümüş Sörfçü, onu yıkıma hazırlamak için Dünyaya gelirken, Marvelın ilk Süper Kahramanlar ailesi, şimdiye kadarki en büyük zorluğuyla karşı karşıya.
Kötülük Saldırmadan Önce Savaşın COBRA şimdiye kadarki en ölümcül planını ortaya çıkarırken, G.
Yıl 1916. Manfred von Richthofen ve filosu Jasta 11, Müttefiklere karşı hava çarpışmaları sırasında ortalığı kasıp kavurur.
Sihir ve Teknoloji güçleri arasındaki destansı bir savaşa karışmış bir dünya olan Aio diyarına yolculuk.
MÖ 232ye gelindiğinde Helenistik dönemde birçok büyük imparatorluk dünya sahnesinde iktidara geldi.
Yorumlar
Yorum ekle