Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rise of Nations: Rise of Legends Türkçe yama

23.08.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Rise of Nations: Rise of Legends. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Rise of Nations: Rise of Legends (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: SKiD ROW
Oyun açıklaması:
Sihir ve Teknoloji güçleri arasındaki destansı bir savaşa karışmış bir dünya olan Aio diyarına yolculuk. Mistik yaratıklar, imkansız makineler ve çarpıcı sihir eylemleriyle dolu savaşlarda yükselen şehirler, alevlerle dolu çöller ve acımasız buz ovalarında savaşın.

İndirme sayısı:
9839
Yayın yılı:
2006





Rise of Nations: Rise of Legends oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rise of Nations: Rise of Legends dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rise of Nations: Rise of Legends klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rise of Nations: Rise of Legends ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rise of Nations: Rise of Legends oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rise of Nations: Rise of Legends içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Şimdi satın al! Rise of Nations: Gold Edition, hem ödüllü Rise of Nationsı hem de eleştirmenlerce beğenilen genişleme paketi Rise of Nations: Thrones ve Patriotsu içerir.
En büyük kötülüğü yenmek için X-Men en büyük düşmanlarına katılacak.
Rise of Nations: Thrones and Patriots, eleştirmenlerce beğenilen, en çok satan gerçek zamanlı strateji (RTS) oyunu Rise of Nationsın genişleme paketidir.
Rise of Kingdoms (önceden Rise of Civilizations olarak biliniyordu), RPG ve MMO unsurlarıyla gerçek zamanlı bir stratejidir.
Rise of Nations Extended Edition, tüm tarihi kapsayan gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle