Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Claire: Extended Cut Türkçe yama

19.01.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Claire: Extended Cut. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama DimitarSerg.

Oyun için türkçe yama metni Claire: Extended Cut (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: DimitarSerg
Oyun açıklaması:
Claire: PS4, PSV ve XONE için Genişletilmiş Kesim, türün en popüler oyunlarına dayanan iki boyutlu bir hayatta kalma korku oyunudur. Oyun, Hailstorm tarafından birkaç oyun yapımcısından oluşan bağımsız bir Amerikan ekibi tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9818
Yayın yılı:
2016





Claire: Extended Cut oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Claire: Extended Cut dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Claire: Extended Cut klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Claire: Extended Cut ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Claire: Extended Cut oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Claire: Extended Cut içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Transient, korku unsurlarına sahip birinci şahıs bir macera oyunudur.
Artık Midway Arcade Treasures: Sony PSP Eğlence Sistemi için Genişletilmiş Oyun ile klasik atari oyunlarını her yerde, her zaman oynayabilirsiniz.
Rise of Nations Extended Edition, tüm tarihi kapsayan gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Age of Mythology — Oyuncuları, kahramanların efsane canavarlarla savaştığı ve tanrıların ölümlülerin işlerine müdahale ettiği bir zamana taşıyan oyun.
Defy Gravity Extended, bağımsız geliştirici Paul Fisch tarafından geliştirilen klasik bir platform ve mantık oyununun bir melezidir.
Yorumlar
Yorum ekle