Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Transient: Extended Edition Türkçe yama

10.01.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Transient: Extended Edition. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama FFF sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Transient: Extended Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: FFF
Oyun açıklaması:
Transient, korku unsurlarına sahip birinci şahıs bir macera oyunudur. Aksiyon, bir siberpunk geleneğini HPnin karanlık nesirinden ilham alan temalarla birleştiren oldukça sıra dışı, distopik bir evrende geçiyor.

İndirme sayısı:
8961
Yayın yılı:
2020





Transient: Extended Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Transient: Extended Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Transient: Extended Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Transient: Extended Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Transient: Extended Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Transient: Extended Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Shadowrun: Hong Kong, döngünün önceki iki bölümünden sorumlu olan Harebrained Schemesden sıra tabanlı bir dövüş sistemine sahip bir cRPG oyunudur: Shadowrun Returns ve Shadowrun: Dragonfall.
Claire: PS4, PSV ve XONE için Genişletilmiş Kesim, türün en popüler oyunlarına dayanan iki boyutlu bir hayatta kalma korku oyunudur.
Rise of Nations Extended Edition, tüm tarihi kapsayan gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Age of Mythology — Oyuncuları, kahramanların efsane canavarlarla savaştığı ve tanrıların ölümlülerin işlerine müdahale ettiği bir zamana taşıyan oyun.
Defy Gravity Extended, bağımsız geliştirici Paul Fisch tarafından geliştirilen klasik bir platform ve mantık oyununun bir melezidir.
Yorumlar
Yorum ekle