Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mob Enforcer Türkçe yama

18.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Mob Enforcer. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir CODEX.

Oyun için türkçe yama metni Mob Enforcer (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: CODEX
Oyun açıklaması:
Chicago - Kükreyen 20lerde. Kaçakçılık Zamanı, Rüşvet ve Sevgililer Günü Katliamı. Mafya yönetimi devraldı ve Al Capone sokakların kontrolü için savaşıyor.

İndirme sayısı:
8573
Yayın yılı:
2004





Mob Enforcer oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mob Enforcer dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mob Enforcer klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mob Enforcer ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mob Enforcer oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mob Enforcer içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
“Chicago 1930” adlı bu gerçek zamanlı taktik oyunu, sizi polis ve mafya arasındaki savaşın altın çağını yaşadığı yasak zamanına çekiyor.
Atomic Enforcer, klasik bilim kurgu kongresinde gerçekleştirilen bir aksiyon macera oyunudur.
Merge Games stüdyosu tarafından yayınlanan, PC ve PS4 için Better Late Than Dead, 2014ten Enforcer: Police Crime Actionın yaratıcıları Odin Game tarafından geliştirilen bir hayatta kalma sanal
1920lerin sonunda, Yasaklamanın etkileri görünüşte geri döndürülemezdi.
Enforcer: Police Crime Action, yaratıcıları yalnızca günlük hizmetin temsiline değil, aynı zamanda memurların özel hayatına da odaklanan bir polis çalışmasının kapsamlı bir simülatörüdür.
Yorumlar
Yorum ekle