Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Adventures of Sherlock Holmes: The Mystery of the Mummy Türkçe yama

11.08.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Adventures of Sherlock Holmes: The Mystery of the Mummy. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama BBB sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Adventures of Sherlock Holmes: The Mystery of the Mummy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: BBB
Oyun açıklaması:
Ünlü dedektif Sherlock Holmes bir gizemi çözecek. Uzaktaki kuzeniyle evlenecek olan Elisabeth Montcalfe ondan yardım ister. Babası bir süre önce ortadan kayboldu.

İndirme sayısı:
9495
Yayın yılı:
2002





Adventures of Sherlock Holmes: The Mystery of the Mummy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Adventures of Sherlock Holmes: The Mystery of the Mummy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Adventures of Sherlock Holmes: The Mystery of the Mummy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Adventures of Sherlock Holmes: The Mystery of the Mummy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Adventures of Sherlock Holmes: The Mystery of the Mummy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Adventures of Sherlock Holmes: The Mystery of the Mummy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gerçek bir macera oyunu lisansı olan Sherlock Holmes, diziye yepyeni bir açı veren mükemmel bir üçüncü bölümde geri dönüyor.
The Lost Cases of Sherlock Holmes 2, 2008de piyasaya sürülen oyunun devamı niteliğindedir.
Gerçek bir macera oyunu lisansı olan Sherlock Holmes, seriye yepyeni bir bakış açısı kazandıran muhteşem bir üçüncü bölümle geri dönüyor.
Sherlock Holmes, Sherlock Holmes and the Mystery of the Frozen City ile Nintendo 3DS hakkındaki ilk araştırmasına imza attı!
Sherlock Holmes: The Mystery of the Pers Halısı, İngiliz edebiyatının klasiklerinden (Journey to the Center of the Earth, Dracula: Origin ve The Testament of Sherlock Holmes dahil) ilham alan macera
Yorumlar
Yorum ekle