Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sherlock Holmes: The Awakened Türkçe yama

17.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Sherlock Holmes: The Awakened. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Sherlock Holmes: The Awakened (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: DECADE
Oyun açıklaması:
Gerçek bir macera oyunu lisansı olan Sherlock Holmes, seriye yepyeni bir bakış açısı kazandıran muhteşem bir üçüncü bölümle geri dönüyor.

İndirme sayısı:
9661
Yayın yılı:
2006





Sherlock Holmes: The Awakened oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sherlock Holmes: The Awakened dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sherlock Holmes: The Awakened klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sherlock Holmes: The Awakened ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sherlock Holmes: The Awakened oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sherlock Holmes: The Awakened içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Lost Cases of Sherlock Holmes, 16 benzersiz sahtecilik, casusluk, hırsızlık, cinayet ve daha fazlasını içeren cömert bir gizemli macera oyunudur.
Gerçek bir macera oyunu lisansı olan Sherlock Holmes, diziye yepyeni bir açı veren mükemmel bir üçüncü bölümde geri dönüyor.
The Lost Cases of Sherlock Holmes 2, 2008de piyasaya sürülen oyunun devamı niteliğindedir.
Ünlü dedektif Sherlock Holmes bir gizemi çözecek. Uzaktaki kuzeniyle evlenecek olan Elisabeth Montcalfe ondan yardım ister.
Sherlock Holmes, Sherlock Holmes and the Mystery of the Frozen City ile Nintendo 3DS hakkındaki ilk araştırmasına imza attı!
Yorumlar
Yorum ekle