Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Binman Türkçe yama

28.12.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Binman! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: X.O, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Binman (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: X.O
Oyun açıklaması:
Binman, öncelikle en genç bilgisayar kullanıcılarına yönelik, macera unsurlarına sahip bir aksiyon oyunudur. Bu eşya, şehri sürekli büyüyen atık yığınından temizleyen bir adamın günlük maceralarının hikayesini anlatıyor.

İndirme sayısı:
9927
Yayın yılı:
2003





Binman oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Binman dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Binman klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Binman ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Binman oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Binman içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Walt Disney Animation Studiosun en yeni bilgisayar animasyon filmi Bolt, yanlışlıkla Hollywooddan New Yorka gönderilen bir köpek TV yıldızının hikayesini anlatıyor.
Willy, esas olarak en genç bilgisayar kullanıcılarına yönelik bir macera oyunudur.
LOOP8, eşit derecede olağanüstü bir gerçeklikte olağanüstü bir genç adamın günlük yaşamını deneyimlememizi sağlayan bir JRPGdir.
Rexio ve Captain Nemo, genç bilgisayar kullanıcıları için yaratılmış, arkadaş canlısı, unvan köpeğinin maceralarının beşinci bölümüdür.
Mis Hubert Olimpiada Podworkowa, en genç bilgisayar kullanıcılarına yönelik bir aile oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle