Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tekken Tag Tournament 2 Türkçe yama

27.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Tekken Tag Tournament 2. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: IREC, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Tekken Tag Tournament 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: IREC
Oyun açıklaması:
PS3, X360 ve WiiU için Tekken Tag Tournament 2, Bandai Namco tarafından oluşturulmuş bir dövüş oyunudur. Alt seri, birkaç yarışmacının dahil olduğu dövüşlere odaklanır ve oyuncu, dövüşçüler arasında geçiş yapabilir.

İndirme sayısı:
10678
Yayın yılı:
2012





Tekken Tag Tournament 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tekken Tag Tournament 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tekken Tag Tournament 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tekken Tag Tournament 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tekken Tag Tournament 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tekken Tag Tournament 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
En iyi sanal dövüş oyunu unvanı için Tekken ve Street Fighter serileri arasında yıllardır kıyasıya bir rekabet yaşanıyor.
WiiU için Pokkén Turnuvası, Pokémonun savaşçı olarak kullanıldığı klasik bir dövüş oyunudur.
Tekken 3, Namco (şimdi Bandai Namco olarak bilinir) tarafından oluşturulan ikonik 3D dövüş oyunları serisinin bir sonraki bölümüdür.
TEKKEN™ HYBRID, hiçbir TEKKEN hayranının kaçırmayı göze alamayacağı, PlayStation®3 için bir Blu-ray Disc™ üzerinde üç temel TEKKEN eğlence deneyiminin benzersiz bir koleksiyonudur.
Tekken, AND ve iOSta yayınlanan bir mobil dövüş oyunu ve popüler konsol oyunları serisinin bir yan ürünü.
Yorumlar
Yorum ekle