Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tekken Mobile Türkçe yama

12.11.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Tekken Mobile. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir UNLEASHED, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Tekken Mobile (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: UNLEASHED
Oyun açıklaması:
Tekken, AND ve iOSta yayınlanan bir mobil dövüş oyunu ve popüler konsol oyunları serisinin bir yan ürünü. Başlık, mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz bir dağıtım modeli kullanır.

İndirme sayısı:
10282
Yayın yılı:
2018





Tekken Mobile oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tekken Mobile dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tekken Mobile klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tekken Mobile ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tekken Mobile oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tekken Mobile içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
En iyi sanal dövüş oyunu unvanı için Tekken ve Street Fighter serileri arasında yıllardır kıyasıya bir rekabet yaşanıyor.
Namco Bandai, amiral gemisi franchise TEKKEN ile oynaması ücretsiz pazara giriyor!
Tekken 3, Namco (şimdi Bandai Namco olarak bilinir) tarafından oluşturulan ikonik 3D dövüş oyunları serisinin bir sonraki bölümüdür.
TEKKEN™ HYBRID, hiçbir TEKKEN hayranının kaçırmayı göze alamayacağı, PlayStation®3 için bir Blu-ray Disc™ üzerinde üç temel TEKKEN eğlence deneyiminin benzersiz bir koleksiyonudur.
PS3, X360 ve WiiU için Tekken Tag Tournament 2, Bandai Namco tarafından oluşturulmuş bir dövüş oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle