Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Task Force Admiral Türkçe yama

03.02.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Task Force Admiral. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Task Force Admiral (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: SCOOPEX
Oyun açıklaması:
Task Force Admiral, 2. Dünya Savaşının gerçeklerinde, daha spesifik olarak Pasifikteki savaş alanında geçen bir strateji oyunudur. Oyun, oyuncuların Amerikan uçaklarını ve uçaklarını yönlendirmesine izin veriyor.

İndirme sayısı:
10752
Yayın yılı:
2023





Task Force Admiral oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Task Force Admiral dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Task Force Admiral klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Task Force Admiral ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Task Force Admiral oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Task Force Admiral içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ultimate Admiral: Dreadnoughts, oyuncuların dünyanın en büyük süper güçlerinden birine ait büyük bir savaş gemisi filosuna komuta eden bir amiral rolünü üstlendiği bir strateji oyunudur.
Door Kickers 2: Task Force North, SWAT tarafından gerçekleştirilen operasyonlara odaklanan 2014ün çok beğenilen taktik strateji oyunu Door Kickersın devamı niteliğindedir.
Yıllarca süren huzursuzluğun ardından, Marksist İsyancılar Silahlı Servisler içinde bir dayanak elde ettiler ve hem seslerini hem de silahlarını ödünç verecek sempatik yoldaşlar buldular.
Sky Force Anniversary, bağımsız Polonya stüdyosu Infinite Dreamsin eseridir.
Earth Defense Force 4.1: Shadow of New Despair PC ve PS4 için Japonyada Earth Defense Force 4 olarak bilinen Earth Defense Force 2025in yeniden baskısıdır.
Yorumlar
Yorum ekle