Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Combat: Task Force 121 Türkçe yama

24.05.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Combat: Task Force 121. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama DOT.EXE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Combat: Task Force 121 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: DOT.EXE
Oyun açıklaması:
Yıllarca süren huzursuzluğun ardından, Marksist İsyancılar Silahlı Servisler içinde bir dayanak elde ettiler ve hem seslerini hem de silahlarını ödünç verecek sempatik yoldaşlar buldular.

İndirme sayısı:
10673
Yayın yılı:
2005





Combat: Task Force 121 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Combat: Task Force 121 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Combat: Task Force 121 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Combat: Task Force 121 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Combat: Task Force 121 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Combat: Task Force 121 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Door Kickers 2: Task Force North, SWAT tarafından gerçekleştirilen operasyonlara odaklanan 2014ün çok beğenilen taktik strateji oyunu Door Kickersın devamı niteliğindedir.
Shock Force – NATO, Combat Mission: Shock Force çağdaş kara savaşı simülasyonları ailesinin üçüncü modülüdür.
Combat Mission: Shock Force 2, 20. ve 21. yüzyılın başından beri geliştirilen bir dizi gerçekçi strateji oyununun bir sonraki bölümüdür.
Task Force Admiral, 2. Dünya Savaşının gerçeklerinde, daha spesifik olarak Pasifikteki savaş alanında geçen bir strateji oyunudur.
Bu ilk Modül, hem ABD hem de Suriye tarafları için önemli sayıda yeni oluşum, birim, silah, ekipman ve aracın yanı sıra yepyeni görevler, haritalar ve bir harekat ekler.
Yorumlar
Yorum ekle