Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Furi Türkçe yama

26.06.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Furi. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir ORiON.

Oyun için türkçe yama metni Furi (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: ORiON
Oyun açıklaması:
Furi, Devil May Cry ve Bayonetta gibi Japon hack-and-slash oyunlarına dayanan dövüş sistemine sahip dinamik bir aksiyon oyunudur. Başlık, Squids serisini ve mobil dövüş oyunu Combo Crewu yaratan The Game Bakers stüdyosu tarafından PC, PS4 vb.

İndirme sayısı:
9553
Yayın yılı:
2016





Furi oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Furi dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Furi klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Furi ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Furi oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Furi içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bayonetta Origins: Cereza ve Lost Demon, bir aksiyon macerası oyunu ve popüler bir hack ve eğik çizgi serisinin bir parçası.
iOS ve ANDde bulunan World of Demons, bir mobil aksiyon oyunudur. Oyun, mikro dönüşümlere sahip, oynaması ücretsiz bir modelde mevcuttur ve Nier: Automata, Metal Gear Rising: Revengeance veya
Omega Quintet, sıra tabanlı bir dövüş sistemine sahip üç boyutlu bir jRPGdir.
Haven, portföyünde ünlü Furi ve Squids Odysseyi içeren The Game Bakers adlı bağımsız bir stüdyo tarafından geliştirilen macera unsurlarına sahip bir RPGdir.
Nihai SQUIDS derlemesi olan SQUIDS Odyssey, SQUIDS ve SQUIDS Wild Westten iki kampanya ile birlikte Japon krallığı Wakamede yepyeni bir kampanya içeriyor.
Yorumlar
Yorum ekle