Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

John Deere: Drive Green Türkçe yama

24.04.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, John Deere: Drive Green, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni John Deere: Drive Green (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: uCF
Oyun açıklaması:
Hiçbir iş çok büyük ya da küçük değildir! Saman balyalayın, çimenleri biçin, soya fasulyesi veya mısır ekin, mısır püskürtün veya hasat edin ve daha fazlasını yapın - işi doğru yapmak size kalmış!

İndirme sayısı:
10991
Yayın yılı:
2008





John Deere: Drive Green oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) John Deere: Drive Green dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales John Deere: Drive Green klasörüne koyun.

3. Türkçe yama John Deere: Drive Green ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


John Deere: Drive Green oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve John Deere: Drive Green içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ressamlar Loncası, resim alanında ekonomik bir stratejidir. Bu, bağımsız bir geliştirme stüdyosu AD1337nin ilk ticari üretimidir.
Sür! Sür! Sür! PS4, PC ve PSV için, Different Cloth tarafından ör.
Şimdi, 1 satan çiftlik simülasyonunun devamı olan John Deere North American Farmer ile çiftliğinizi oluştururken ve yönetirken daha da fazla eğlenin.
Green Hell VR, sanal gerçeklik kulaklıkları için geliştirilen Green Hell başlığı altında 2019 yılında piyasaya sürülen hayatta kalma oyununun özel bir versiyonudur.
Çiftlikte Yaşa, Çalış ve Oyna Çocuklar, Merriweather Çiftliğinde yaşayan, çalışan ve oynayan Johnny Tractor (J.
Yorumlar
Yorum ekle