Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

John Deere American Farmer Türkçe yama

27.03.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız John Deere American Farmer. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir AHCU.

Oyun için türkçe yama metni John Deere American Farmer (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: AHCU
Oyun açıklaması:
Ressamlar Loncası, resim alanında ekonomik bir stratejidir. Bu, bağımsız bir geliştirme stüdyosu AD1337nin ilk ticari üretimidir. Grup daha önce Avant-Garde adlı ücretsiz bir RPG tablosu geliştirmişti.

İndirme sayısı:
8790
Yayın yılı:
2004





John Deere American Farmer oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) John Deere American Farmer dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales John Deere American Farmer klasörüne koyun.

3. Türkçe yama John Deere American Farmer ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


John Deere American Farmer oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve John Deere American Farmer içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC ve PS4te yayınlanan American Dream, UIG Entertainmentın çiftçilik simülasyonları olan Professional Farmer serisinin bir yan ürünü.
Şimdi, 1 satan çiftlik simülasyonunun devamı olan John Deere North American Farmer ile çiftliğinizi oluştururken ve yönetirken daha da fazla eğlenin.
Hiçbir iş çok büyük ya da küçük değildir! Saman balyalayın, çimenleri biçin, soya fasulyesi veya mısır ekin, mısır püskürtün veya hasat edin ve daha fazlasını yapın - işi doğru yapmak size kalmış!
Professional Farmer 2015, Polonyalı stüdyo PlayWay tarafından yaratılan başka bir çiftçilik simülatörü oyunudur.
Çiftlikte Yaşa, Çalış ve Oyna Çocuklar, Merriweather Çiftliğinde yaşayan, çalışan ve oynayan Johnny Tractor (J.
Yorumlar
Yorum ekle