Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Little Acre Türkçe yama

23.02.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik The Little Acre. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama MYTH.

Oyun için türkçe yama metni The Little Acre (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: MYTH
Oyun açıklaması:
PC ve XONE için Little Acre, 2013 yılında kurulan bağımsız bir stüdyo olan Pewter Games Studiosun ilk oyunudur. Bunun stüdyonun ilk oyunu olduğu gerçeği göz önüne alındığında bile, oyun yüksek kaliteli görselleri korur, ilginç bir oyun tabanlı keşif ve bulmaca çözme ve karmaşık, çok yönlü bir arsa etrafında.

İndirme sayısı:
10119
Yayın yılı:
2016





The Little Acre oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Little Acre dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Little Acre klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Little Acre ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Little Acre oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Little Acre içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Spelunky, amacın mağaradan mümkün olduğu kadar çok hazineyi kapmak olduğu, klasik platform oyunlarından ve roguelike oyunlarından ilham alan bir mağara keşif / hazine avı oyunudur.
Household Games – Way of the Passive Fist adlı bağımsız bir stüdyonun ilk projesi, PC, XONE ve PS4te bulunan sıra dışı bir kavga oyunudur.
PS4, XONE ve PC için Ambrov X, bir bilim kurgu cRPGsidir. Oyun, 2012 yılında kurulan bağımsız bir stüdyo olan Lorefulun ilk projesidir.
UNNECANICE, zor bulmaca çözme, çekici keşif ve etkileyici bir atmosferi birleştiren ödüllü bir 2.
PC, PS4 ve XONE için Asemblance, bir Amerikan stüdyosu olan Nilo Studiosun ilk oyunu olan epizodik bir psikolojik-gerilim keşif-macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle