Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Riptide GP 2 Türkçe yama

04.08.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Riptide GP 2. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Riptide GP 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: DOC
Oyun açıklaması:
Riptide GP 2, mobil cihazlarda en başarılı yarış serilerinden birinin tam özellikli devamıdır. Dinamik ve etkileşimli bir su yüzeyinde fütürist pistlerde yarışan roketle çalışan hidro jetlere sahip Riptide GP2, hızlı, eğlenceli ve görsel olarak çarpıcı bir yarış deneyimi sunuyor.

İndirme sayısı:
9033
Yayın yılı:
2013





Riptide GP 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Riptide GP 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Riptide GP 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Riptide GP 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Riptide GP 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Riptide GP 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Antik kalıntılar ve ejderhalarla dolu gizemli bir adanın etrafında yarışan go-kartlarla ilgili bir yarış oyunu.
PC, PS3 ve X360 için Dead Island Riptide, 2011de yayınlanan başarılı FPP aksiyon oyununun (bazı RPG öğeleriyle) devamı niteliğindedir.
GRID, oyuncuların dünya çapında farklı pistlerde gerçekleşen sayısız yarışta yarışan bir sürücü rolünü üstlendiği iyi bilinen yarış serisinin bir başka parçasıdır.
AND ve iOSta yayınlanan Real Racing 3, Firemint tarafından 2009da piyasaya sürülen en popüler mobil yarış serilerinden birinin üçüncü bölümüdür.
Dr. Tiberius Riptide, tanınmış ve saygı duyulan bir deniz biyota araştırmacısıydı.
Yorumlar
Yorum ekle