Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Beach Buggy Racing 2: Island Adventure Türkçe yama

01.02.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Beach Buggy Racing 2: Island Adventure. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir CiM.

Oyun için türkçe yama metni Beach Buggy Racing 2: Island Adventure (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: CiM
Oyun açıklaması:
Antik kalıntılar ve ejderhalarla dolu gizemli bir adanın etrafında yarışan go-kartlarla ilgili bir yarış oyunu. Beach Buggy Racing 2: Island Adventure, diğerlerinin yanı sıra Beach Buggy veya Riptide GP serilerinden sorumlu olan Vector Unit tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
10001
Yayın yılı:
2021





Beach Buggy Racing 2: Island Adventure oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Beach Buggy Racing 2: Island Adventure dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Beach Buggy Racing 2: Island Adventure klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Beach Buggy Racing 2: Island Adventure ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Beach Buggy Racing 2: Island Adventure oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Beach Buggy Racing 2: Island Adventure içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Right Nice Games tarafından geliştirilen Skylar & Plux: Adventure on Clover Island, PC, PS4 ve XONE için klasik bir 3D platform oyunudur.
Bataklık alanların su yollarında araçların arcade yarışları. Makineler üç boyutlu bir ortamda iki su yolunda hareket ediyor: MESA Park ve Floridanın vahşi doğası.
PC, XONE vb. için piyasaya sürülen Beach Buggy Racing, mikro dönüşümler içeren, oynaması ücretsiz bir yarış oyunudur.
Hadi sahilde oynayalım! Big Beach Sports, güneşin altındaki tüm eğlenceyi oturma odanıza getiriyor.
Offroad Racing, Artefacts Studio (portföyünde Moto Racer 4, ATV Drift & Tricks ve Garfield Kart: Furious Racing gibi başlıkları içerir) ve OSome Studio (White Night ve Asterix & Obelix XXL 3: The
Yorumlar
Yorum ekle