Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Triple Play Baseball 2002 Türkçe yama

12.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Triple Play Baseball 2002. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir CLASS.

Oyun için türkçe yama metni Triple Play Baseball 2002 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: CLASS
Oyun açıklaması:
Triple Play 2002, beyzbolda kullanılan temel beyzbol vuruşlarını uygulayabileceğimiz Big League Challenge modu gibi yeni özellikler içerir. Ayrıca, belirli bir hedefe topa vurduğumuz için ekstra puan aldığımız bir hedefleme modu da var.

İndirme sayısı:
9382
Yayın yılı:
2001





Triple Play Baseball 2002 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Triple Play Baseball 2002 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Triple Play Baseball 2002 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Triple Play Baseball 2002 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Triple Play Baseball 2002 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Triple Play Baseball 2002 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kirbynin Hypernova yeteneğiyle ağaçları, engelleri ve devasa sahne parçalarını yok edin ve Archer gibi destansı yeni hareketleri kopyalamak için düşmanları içinize çekin.
Beyzbol Mogul, son iki yılda en çok satan 1. beyzbol oyunudur. Bu yılın sürümündeki yeni özellikler şunları içerir: GELİŞTİRİLMİŞ Play-By-Play Ekranı!
1997den beri geliştirilen Baseball Mogul serisi, beyzbol spor yöneticilerinin en iyi döngülerinden biri olarak kabul ediliyor.
İşsiz ve kız arkadaşı tarafından terk edildi - Joshun hayatında bir şeylerin değişmesi gerekiyor!
PS3 için Disgaea Triple Collection, 2003ten beri video oyun endüstrisinde bilinen bir dizi taktik strateji RPGsi olan üç Disgaea oyununun bir koleksiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle