Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Disgaea Triple Collection Türkçe yama

05.04.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Disgaea Triple Collection. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama EiTheL.

Oyun için türkçe yama metni Disgaea Triple Collection (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: EiTheL
Oyun açıklaması:
PS3 için Disgaea Triple Collection, 2003ten beri video oyun endüstrisinde bilinen bir dizi taktik strateji RPGsi olan üç Disgaea oyununun bir koleksiyonudur.

İndirme sayısı:
9626
Yayın yılı:
2015





Disgaea Triple Collection oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Disgaea Triple Collection dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Disgaea Triple Collection klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Disgaea Triple Collection ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Disgaea Triple Collection oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Disgaea Triple Collection içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Popüler Disgaea stratejisi RPG serisinin bu son enkarnasyonu, büyük grafik iyileştirmelere, Disgaeanın en derinlemesine oyunu, sonsuz değer ve geldiğiniz büyük mizah anlayışına sahiptir.
Disgaeanın oyun sistemi basit ama bağımlılık yapıyor. Diğer strateji RPGleriyle aynı temel konsepte sahiptir, ancak bu oyunu benzeri görülmemiş kılan birçok benzersiz özellik ve geliştirme kullanır.
Kaldır ve Fırlat, Büyü Değiştirme, Kötülükler vb. Disgaea 3te oyuncuların savaşta neredeyse istedikleri her şeyi yapmalarını sağlayan tonlarca oyun özelliği vardır.
Disgaea 6: Defiance of Destiny, serinin ilk bölümünün çıktığı 2003 yılından bu yana geliştirilen Japon strateji ve taktik RPG (sRPG) serisinin bir sonraki bölümüdür.
Disgaea 2 PC for PC, 2006da PlayStation 2 için piyasaya çıkan Disgaea serisinin ikinci bölümünün kesin sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle