Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wolfschanze 2 Türkçe yama

30.09.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Wolfschanze 2. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir SKiD ROW.

Oyun için türkçe yama metni Wolfschanze 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: SKiD ROW
Oyun açıklaması:
İkinci Dünya Savaşı sırasında Rus ordusunun bir subayı olarak Nazi kalesine tehlikeli bir göreve atılın. Ana göreviniz, kod kitabıyla birlikte bir şifreleme makinesini çalmak, ancak hikaye ilerledikçe daha da çekici hedefler ortaya çıkıyor.

İndirme sayısı:
8884
Yayın yılı:
2009





Wolfschanze 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wolfschanze 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wolfschanze 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wolfschanze 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wolfschanze 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wolfschanze 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bu, İkinci Dünya Savaşı sırasında Kuzey Afrikada yürütülen kampanyanın birçok önemli olayına katılmanıza izin veren bir oyun olan İkinci Dünya Savaşı Operasyonları: Desert Frontun bir yan ürünü.
World in Flames, Avustralya Tasarım Grubunun klasik masa oyununun Matrix Gamesin bilgisayar versiyonudur.
İkinci Dünya Savaşı sırasında Japonya kıyılarındaki uçak gemilerinden birinde konuşlanmış Amerikan uçağı F6F Hellcatin pilotu rolünü oynadığımız arcade oyunu.
Wolfshanze 1944: The Final Attempt for PC, Adolf Hitlere yönelik ünlü suikast girişiminden esinlenen bir İkinci Dünya Savaşı birinci şahıs nişancı oyunudur.
1944 yazında, Müttefikler Alman kuvvetlerini hem Batı hem de Doğu Cephelerinde aynı anda geri püskürtecek iki büyük operasyon başlattığında, İkinci Dünya Savaşı oyunun son noktasına girdi.
Yorumlar
Yorum ekle