Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Plan Türkçe yama

12.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, The Plan, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: FFF, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni The Plan (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: FFF
Oyun açıklaması:
The Plan, bağımsız Krillbite Studio tarafından geliştirilen, kullanıma hazır, küçük bir oyundur. Oyun, çok daha büyük bir oyunun, yani Between the Sleepin sonuçlandırılması sırasında bir yan proje olarak geliştirildi.

İndirme sayısı:
10687
Yayın yılı:
2013





The Plan oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Plan dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Plan klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Plan ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Plan oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Plan içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Floor Plan, Adventure Time: Magic Mans Head Gamesin yazarları Turbo Button stüdyosu tarafından oluşturulan orijinal bir bulmaca oyunudur.
Greenville belediye başkanı olun ve şehrinizi taze, gelişen bir eko-topluluğa dönüştürün.
Kısmen klasik Avalon Hill masa oyunu Victory in the Pacificten etkilenen, 1941den 1945e kadar Pasifikteki savaşın sıra tabanlı büyük strateji savaş oyunu.
No Plan B, bir özel kuvvetler birimine komuta etmenizi sağlayan bir taktik strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle