Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

No Plan B Türkçe yama

09.02.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz No Plan B! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama HOODLUM sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni No Plan B (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: HOODLUM
Oyun açıklaması:
No Plan B, bir özel kuvvetler birimine komuta etmenizi sağlayan bir taktik strateji oyunudur. Oyun, Gladiabots ile tanınan geliştirici Sebastien Dubois tarafından bağımsız olarak tek kişilik bir stüdyo GFX47 olarak geliştirildi.

İndirme sayısı:
8042
Yayın yılı:
2023





No Plan B oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) No Plan B dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales No Plan B klasörüne koyun.

3. Türkçe yama No Plan B ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


No Plan B oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve No Plan B içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Floor Plan, Adventure Time: Magic Mans Head Gamesin yazarları Turbo Button stüdyosu tarafından oluşturulan orijinal bir bulmaca oyunudur.
Greenville belediye başkanı olun ve şehrinizi taze, gelişen bir eko-topluluğa dönüştürün.
Kısmen klasik Avalon Hill masa oyunu Victory in the Pacificten etkilenen, 1941den 1945e kadar Pasifikteki savaşın sıra tabanlı büyük strateji savaş oyunu.
The Plan, bağımsız Krillbite Studio tarafından geliştirilen, kullanıma hazır, küçük bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle